Logo Wil's Kracht Verslavingszorg mobiel

“Het belangrijkste is dat
je geen schroom of schaamte
hoeft te voelen.
Er is hulp voor jou!”

“Het belangrijkste is dat
je geen schroom of schaamte
hoeft te voelen.
Er is hulp voor jou!”

Hulp bij verslaving

Je kunt je tot mij wenden met middelenverslavingen, denk aan alcohol, cannabis of cocaïne, enz. Een uitzondering maak ik voor heroïne, crack, meth, GHB. Voor deze verslavingen is hoogwaardige medische ondersteuning nodig welke ik niet kan bieden. Voorts kun jij je tot mij wenden met gedragsverslavingen, denk aan kopen, eten, seks, gokken enz.

Gratis intake en privacy gewaarborgd

De intake duurt ongeveer drie kwartier en is gratis. Na de intake wordt er een besluit genomen door beide partijen of de samenwerking voortgang zal hebben , of dat onze wegen zullen scheiden. Misschien wil je eerst uitzoeken of je wilt minderen, of wilt stoppen met jouw middel. Misschien komen we samen tot de conclusie dat een klinisch traject beter past bij jouw middelengebruik. Er kan niet genoeg benadrukt worden dat alles wat besproken wordt, óók de intake, valt onder medisch beroepsgeheim. Niets van wat besproken wordt zal worden gedeeld met derden zonder jouw schriftelijke toestemming.

Contact

Je kunt telefonisch contact opnemen, of een bericht sturen via mail of whatsapp. Bij geen gehoor word je teruggebeld indien je met nummerherkenning belt. Wanneer je anoniem wilt blijven, kun je een mail sturen. Je ontvangt binnen een dag antwoord op die mail.
Whatsapp ondersteuning op indicatie is mogelijk zodra wij een samenwerkingsverband hebben. Whatsapp wordt zo snel mogelijk beantwoord op geleide van mijn beschikbaarheid.

Tarieven

Mijn ondersteuning wordt vergoed door zorgverzekeraars vanuit het basispakket. Een gesprek duurt zolang het duurt. Doorgaans is dit een uur. 

  • De kosten voor particulieren bedragen €87. 
  • Daarnaast kan ik als ZZP-er ingezet worden. De kosten om mij in te huren zijn voor een bedrijf gesteld op €97 per uur.
  • Gesprekken kunnen plaats vinden op een door jou gekozen locatie. In dat geval worden er reiskosten in rekening gebracht à €0,19 per km.

Er is ook hulp voor jou!

Het belangrijkste is dat je geen schroom of schaamte hoeft te voelen. Er is hulp voor jou. Je hoeft het maar te vragen. Ik besef dat het héél moeilijk is om hulp te vragen. Velen hebben vóór jou dat pad genomen.

Mag ik jou helpen?

® Wil’skracht verslavingszorg | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Ontwikkeling en vormgeving ZAINZ media

© Wil’skracht verslavingszorg
Alle rechten voorbehouden
Privacyverklaring

Ontwikkeling en vormgeving ZAINZ media